Sprinter 3000 is er voor alle mogelijke transportmiddelen: zee, weg, lucht

De nieuwe functionaliteiten van sprinter 3000

De extra’s van SPRINTER 3000

Aan onze cloud software wordt constant gewerkt. Zo vind je hier enkele van de nieuwe functionaliteiten van Sprinter 3000. Op die manier gaat ons transport management systeem mee met de tijd en blijf jij de concurrentie voor.

Snel invoeren van bedrijven

Bij het aanmaken van een nieuw Nederlands bedrijf in je software systeem, kan je eenvoudig eerst het Kamer van Koophandelnummer invullen en op controle klikken. De bedrijfsnaam, adressen, BTW nummer en Eori nummer worden nu automatisch ingevuld. Dit scheelt een hoop typewerk!


Slim Zoeken

Het zoeken in Sprinter 3000 is verder uitgebreid. Het is mogelijk om op veld, een deel van een veld of meerdere velden te zoeken.
Vul je 2 woorden in, dan wordt er in elk zoekveld gezocht naar deze twee woorden. Door gebruik te maken van het slim zoeken op datum, kan je ook binnen een bepaalde periode zoeken. Ook zoeken op zendingsnummer, plaats, referentie, waybillnummer, datum enz. is uiteraard mogelijk.

Consolideren

Bij het consolideren in Sprinter 3000 bepaal je zelf of je eerst de Masterzending of eerst de Housezending aanmaakt, beide opties zijn mogelijk. In de uitgebreide console planning geef je aan welke zendingen je wil plannen op basis van o.a. ETA, ETD, Laad/Los plaats, postcode, gewicht, laadmeter enz. Zo wordt het plannen van je wekelijkse charter wel heel eenvoudig.
SPRINTER 3000

Facturatie

In Sprinter 3000 verstuur je facturen direct vanuit de zending. Hier zijn geen extra handelingen voor nodig. Verschillende BTW tarieven op één factuur is geen probleem en ook de wisselkoers van eventuele bedragen in vreemde valuta wordt keurig getoond in de subadministratie. In het communicatie tabblad in de zending zie je tevens welke facturen er geprint of verstuurd zijn of de deur nog uit moeten. Via snel factureren, kan je facturen aanmaken op basis van de subadministratieregels welke nog niet gefactureerd zijn.  Alles in één overzicht.

SPRINTER 3000

Milestones

Middels zelf gedefinieerde milestones hou je per zending bij wat er al gedaan is en wat er nog gedaan moet worden. Transport opdracht ontvangen? CMR verstuurd? Kosten ingeboekt? Per milestone zie je direct wie , wanneer de milestone heeft afgevinkt.  Zo hou je het overzicht en zijn losse “to-do-lijstjes” verleden tijd.


Dashboard

Het Dashboard is de hoofdpagina die je ziet zodra je u inlogt in Sprinter 3000. Op het dashboard staan verschillende widgets met hierin cijfers of grafieken met de resultaten van je organisatie. Want inzicht en en opvolging zijn cruciaal voor een efficiënte organisatie. Zo stuur je op elk gewenst moment bij waar nodig. De widgets zijn reeds gedefinieerd in het systeem en de dashboard setup is persoonlijk en dus per gebruiker eenvoudig in te stellen.


Dit is slechts een kleine greep uit de nieuwe mogelijkheden van Sprinter 3000. Wil je meer weten? Neem dan via e-mail contact op met ons team sales@cds-nl.com of bel naar +31(0)165-565667.